اسفناج را تمیز کرده و 4، 5 بار میشوییم و داخل آبکش میگذاریم تا آب آن کاملاً گرفته شود و بعد در قابلمه میریزیم میگذاریم بپزد در قابلمه را باز میگذاریم نیاز به آب ندارد رنگ اسفناج باید سبز بماند بعد از اینکه اسفناج کمی پخته شد گشنیز را به آن اضافه میکنیم تا با آب اسفناج پخته شود وقتی سبزیجات پخته شدند قابلمه را از روی گاز برداشته و سبزیجات را از آن جدا میکنیم اگر از آب اسفناج باقی مانده آن را نگه میداریم تا بعداً داخل سوپ بریزیم اسفناج را کاملاً له میکنیم بعد آن را داخل قابلمه میریزیم (در ظرف را هم باز میگذاریم) آب مرغ را اضافه میکنیم اگر آب مرغ غلیظ بود کمی آب ساده هم اضافه میکنیم قابلمه را روی شعله میگذاریم غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد سیر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود چون آب مرغ نمک داشت به سوپ نمک اضافه نمیکنیم فقط فلفل را اضافه میکنیم بعد خامه را پس از اینکه سوپ بجوش آمد اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه وقتی سوپ جوش خورد از روی گاز برداشته و در ظرف میریزیم و به وسیله خامه تزئین میکنیم روی سوپ را با خامه به صورت مارپیچ تزئین کرده و زینت میدهیم.